Personvernerklaering

 

Denne personvernerklæringen gjelder for alle domener, tjenester, produkter, og platformer pknyttet til dindugnad.no ( juridisk kjent som “herognå AS”).

Erklæringen har til formål å informere om hvordan dindugnad.no opptrer i forhold til databehandling og lagring av data samlet inn fra forbrukere av selskapets tjenester. Dataene vi samler inn ifbm bruk av våre tjenester vil brukes med følgende formål: Salg, markedsføring, Ytelse av service, Oppfølging, Informasjonsdeling, bokføring, og forbedring av tjenestene vi tilbyr gjennom tilbakemelding.

 

Ved å være kunde, bruker, eller på annet grunnlag overgi personlige opplysninger til oss samtykker man til i praksis med vilkårene redegjort for i denne personvernerklæringen.

Ved innvendinger mot vår behandling av personvern anbefaler vi å direkte ta kontakt med datatilsynet eller på vår kontakt mail support@dindugnad.no

 

BEHANDLINGSANSVARLIG

Herognå AS

Hemmestveitbakken 29

4021 Stavanger

E-post: Support@dindugnad.no

Telefon: +47 406 32 150

PERSONVERNOMBUD

E-post: Vetle@dindugnad.no

Telefon: +47 980 155 299

OPPLYSNINGER SOM LAGRES

Opplysningene vi innhenter skjer i hovedsak gjennom bruk av våre tjenester på dindugnad.no. Enten ved å bli kunde, eller å være kunde av en av våre kunder sin nettbutikk.  Utenom generell bruk kan også data innhentes ved at man er i kontakt med kundeservice via mail, telefon, eller andre kontaktformer.

HVOR LAGRER VI INFORMASJON OM DEG – OG HVOR DELER VI INFORMASJON OM DEG MED ANDRE?

Om du benytter Dindugnad sine tjenester vil informasjon lagres i våre interne systemer, samt hos tredjeparts aktører beskrevet senere i denne erklæringen.

 

  1. UNDERLEVERANDØRER VI BENYTTER

Atlassian Jira

Jira er et prosjektstyringsverktøy som utviklerne våre benytter til å holde oversikt over pågående prosjekter og innmeldte saker.

 

Stripe og Nets

Vi benytter oss av stripe og Nets for kortbetaling.

 

Gsuite by Google

Gsuite by Google benyttes blant annet til håndtering av e-post, dokumenter (G Disk). Informasjon lagres i disse systemene og e-postkorrespondanse eller dokumenter kan være lagret hos Gsuite by Google

 

Google Analytics

Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Poweroffice

Vi benytter oss av Poweroffice Go for regnskap og bokføring. Her lagrer vi data om organisasjonen og kontaktpersoner.

Digital Ocean INC

Vår nettside dugnad.dindugnad.no (dugnads butikk løsningen) ligger på Digital Ocean sine servere i Nederland. Informasjon som registreres på dugnad.dindugnad.no vil lagres på Digital Ocean INC sine servere.

Hubspot

I vårt arbeid med å følge opp og organisere tilbakemeldinger fra våre kunder benytter vi verktøyet Hubspot. Hubspot lagrer sine data i USA.

  1. KOMMUNIKASJON GJENNOM E-POST

Vi bruker email til å markedsføre tilbud, pågående kampanjer, samt annen informasjon vi mener kunder / brukere av våre tjenester har verdi av å motta. Om man ønsker å slettes fra våre nyhetsbrev kan man enkelt skrive til support@dindugnad.no og be om at man utelates fra mail listene våre.

  1. INNSYN OG RETTING

Alle brukere eller kunder av våre tjenester har rett til å endre, slette, eller korrigere informasjonen registrert i sitt navn. Om man ønsker innsyn i egen data kan man kontakte support@dindugnad.no

  1. OPPBEVARING OG SLETTING

Vi sletter automatisk data vi mener ikke har noen formål å være lagret i våre systemer.

  1. INFORMASJON OM BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.

Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innloggings sessjon, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil en uke.

 

  1. INFORMASJONSKAPSLER 

Ihht norsk lov samtykker man til informasjonskapsler dersom man godtar dette i nettleser ved besøk på nettside.

Bruk av tjeneste

Ved bruk av våre tjenester eller kjøp av produkter benytter vi informasjonskapsler til identifisering slik at vi korrekt kan loggføre hendelsesforløp i tilfelle fremtidige behov for dette i forbindelse med å yte service eller support.

 

Bruk av våre butikkløsninger

Vi benytter informasjonskapsler til å huske hvilke produkter man har i sin handlekurv, loggføre transaksjoner, inntekter, og annen sentral informasjon nødvendig for å levere våre kombinerte produkter / tjenester til forbruker / kunde.

Google Analytics

Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

Google Ads (tidligere AdWords)

Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.